گروه مالی پیشرو و دانش محور با مجموعه متنوعی از خدمات فناورانه

جایگاه تجدیدپذیرها در آینده انرژی آمریکا

جایگاه تجدیدپذیرها در آینده انرژی آمریکا

انرژی‌های تجدیدپذیر نقش مهمی در آینده بازار انرژی ایفا می‌کنند و با وجود مشکلات در حوزه‌های قانونگذاری، سرمایه‌گذاری و فناوری، یکی از منابع تامین نیاز بشر به شمار می‌روند.

به گزارش اویل پرایس، اهمیت انرژی‌های تجدیدپذیر به اندازه‌ای است که حتی فعالان حوزه انرژی‌های فسیلی نیز به آن اعتراف می‌کنند. در این زمینه، بزرگترین نیروگاه گازی آمریکا گفته است: انرژی‌های تجدیدپذیر برای تامین تقاضای رو به رشد بخش هوش مصنوعی و کارخانه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار هستند. در آینده، این بخش‌ها به برق زیادی نیاز خواهند داشت که انرژی‌های تجدیدپذیر (بادی، خورشیدی و…) قادر به تامین آن خواهند بود.

شرکت NextEra که پرتفوی تولیدی ۷۲ گیگاواتی آن شامل ۵۵ درصد انرژی‌های تجدیدپذیر، ۳۶ درصد گاز طبیعی و ۸ درصد انرژی هسته‌ای است، می‌گوید: آمریکا برای تامین نیازهای رو به رشد خود به برق، باید از همه اشکال انرژی استفاده کند. در واقع تا زمانی که نیروگاه‌های گازی و هسته‌ای جدید وارد مدار تولید شوند، می‌توان از انرژی‌های بادی، خورشیدی و باتری‌ها به عنوان پلی برای منابع مهم تامین برق مورد نیاز استفاده کرد. برای سال‌ها، گاز طبیعی نقش پل ارتباطی بین زغال سنگ و انرژی‌های تجدیدپذیر را به عهده داشت.

جان کچام، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره NextEra در گزارش درآمد سه ماه نخست این شرکت تاکید کرد: امروز باید انرژی‌های تجدیدپذیر را به عنوان منبع مهم تامین نیاز تا زمان راه‌اندازی نیروگاه‌های جدید گازی و هسته‌ای مورد توجه قرار داد. در واقع، طی سال‌های آینده به تمامی اشکال انرژی نیاز داریم و آمریکا نباید در میان منابع مختلفی که قادر به تامین نیازهای رو به رشد هستند، دنبال برنده یا بازنده باشد. انرژی‌های تجدیدپذیر و باتری‌های ذخیره‌سازی برق نقش پل حیاتی را برای کارخانه‌ها و فناوری هوش مصنوعی ایفا می‌کنند.

شرکت NextEra پیش‌بینی کرده است، تا سال ۲۰۳۰ در آمریکا بیش از ۴۵۰ گیگاوات تقاضای تجمیعی وجود خواهد داشت. مدیرعامل شرکت در این زمینه گفت: برای تامین این نیاز، معتقدم باید در حوزه انرژی، واقع‌گرا و عمل‌گرا باشیم. واقع‌گرایی به معنای پذیرش همه اشکال انرژی و درک این واقعیت است که نیاز به برق در آمریکا روندی صعودی دارد و کاهش نخواهد یافت.

بر اساس برآورد این شرکت، تا سال ۲۰۳۰ حدود ۷۵ گیگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های گازی وارد مدار خواهد شد. گرچه این رقم رشد چشمگیری نسبت به ظرفیت کنونی دارد اما همچنان بخش کوچکی از نیاز ۴۵۰ گیگاواتی آمریکا در آن زمان را تشکیل می‌دهد.

کد مقاله

22362

تاریخ انتشار

۱۴۰۴/۰۲/۰۸

لینک کوتاه

https://sfg.ir/?p=22362

اشتراک گذاری