گروه مالی پیشرو و دانش محور با مجموعه متنوعی از خدمات فناورانه
Edit Content
حوزه فعالیت شرکت:

بیشتر در شرکت‌های حوزه خدمات مالی اعم از تأمین مالی، لیزینگ، کارگزاری، سرمایه گذاری، مشاوره سرمایه گذاری، بیمه و گردشگری سرمایه گذاری انجام شده است که در سایت کدال قابل مشاهده است. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر به آخرین گزارش های مالی شرکت مراجعه کنید.

Edit Content

تاریخ مجمع:

طبق قانون تا چهارماه پس از اتمام سال مالی گروه برگزار خواهد شد.

سال مالی گروه، ۲۹-۱۲ می‌باشد.

Edit Content

برای مشاهده آخرین وضعیت تغییرات قیمت سهام می‌توانید به سایت www.tsetmc.com  مراجعه فرمائید.

Edit Content

مطابق بخشنامه‌های سازمان بورس، سود نقدی سهام از طریق سامانه سجام به حساب سهامداران واریز می‌گردد. لذا هر ساله پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام سود نقدی کلیه سهامداران، مطابق برنامه زمان بندی اعلام شده شرکت در سامانه کدال از طریق سامانه مذکور به حسابشان واریز می‌گردد. لذا از کلیه سهامداران که در سامانه سجام ثبت نام ننموده‌اند درخواست می‌گردد نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام اقدام نمایند.

Edit Content

با توجه به تسهیلات الکترونیکی که جهت سهامداران ایجاد شده است کلیه سهامداران محترم می‌توانند با مراجعه به سایت ddn.csdiran.ir (سامانه درگاه یکپارچه ذینفعان سرمایه) آخرین برگ سهام خود را دریافت نمایند.

Edit Content

با شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه(سهامی عام) به شماره ۴۲۳۶۵۰۰۰-۰۲۱، تماس بگیرید و مراحل نقل و انتقال قهری را انجام دهید.

Edit Content

با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت اقدامات لازم جهت اصلاح را انجام دهید.

Edit Content

الف – با ارسال آخرین تصویر برگه سهام خود برای کارگزارتان اقدامات لازم جهت تغییر ناظر را انجام دهید، در این خصوص امور سهام شرکت هیچ کمکی به شما نمی‌تواند بکند .

ب – شما دارای چند کدبورسی می‌باشید با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت اقدامات لازم جهت اصلاح چند کده بودن را انجام دهید.

Edit Content

هر فردی که می‌خواهد برای اولین بار در بورس سرمایه گذاری و مشارکت نماید، باید با همراه داشتن مدارک لازم (اصل شناسنامه و کارت ملی) به یکی از کارگزاران رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار مراجعه و با پر کردن فرم مربوطه نسبت به دریافت کد سهامداری اقدام نماید. شخص برای خرید هر سهم می‌تواند با واریز وجه مورد نیاز به حساب کارگزار و با پر کردن فرم مربوطه با ذکر مشخصات (نام شرکت، تعداد سهام، مبلغ سرمایه گذاری، تعیین قیمت، سهم، حق تقدم) نسبت به خرید سهام دلخواه اقدام نماید. در هنگام پر کردن فرم، متقاضی می‌تواند برای خرید سهام دلخواه سقف قیمت مشخصی را اعلام نماید که کارگزار حق خرید بالاتر از آن قیمت را ندارد و یا اینکه دست کارگزار را برای خرید در هر قیمت ممکن باز بگذارد. به همین ترتیب شخص برای فروش سهام خود با در دست داشتن برگ سهام (سپرده) و پر کردن فرم مربوطه در کارگزاری می‌تواند نسبت به فروش سهام اقدام نماید و باز هم می تواند برای کارگزار حداقل قیمت فروش را مشخص نماید که کارگزار حق فروش در قیمتهای کمتر را ندارد و یا اینکه فروش را با صلاحدید کارگزار و در هر قیمت ممکن انجام دهد. افراد باید بدانند که هیچ کس به جز سهامدار حق خرید و فروش سهام دیگری حتی بستگان درجه اول را ندارد. به همین ترتیب حق هیچ گونه برداشت مالی از حساب افراد به شخص دیگری واگذار نمی‌شود مگر آنکه این اقدام با طی مراحل قانونی و اخذ وکالتنامه و تأییدیه اداره حقوقی سازمان بورس اوراق بهادار همراه شود. حق العمل کارگزاری ها جهت خرید سهام معادل ۴۸۶/۰% نرخ خرید (کارمزد خرید) و برای فروش سهام معادل ۰۲۹/۱% نرخ فروش (کارمزد و مالیات فروش) می‌باشد.

Edit Content

طی عملیات انتقال قهری سهام، سهام متوفی، براساس گواهـی حصر وراثت ، به وراث وی انتقال می‌یابد و “گواهینامه های نقل و انتقال سهام” وراث چاپ می‌شود.

مدارک لازم:.

  • اصل برگه انحصار وراثت و تصویر آن؛
  • اصل شناسنامه تمام وراث و تصاویر آن؛
  • اصل برگه واریز مالیات بر ارث و تصویر آن؛
  • اصل گواهی فوت متوفی و تصویر آن؛
  • اصل گواهینامه نقل و انتقال سهام متوفی و تصویر آن؛
  • اصل وکالتنامه و تصویر آن ( درصورتی که وراث یکی از ورثه را به عنوان وکیل انتخاب کرده باشند) نماینده وراث می تواند به همراه مدارک فوق به شرکتهای بورسی که متوفی در آن ها صاحب سهام بوده است مراجعه نماید .
  •  

وراث می‌توانند ابتدا از شرکت” سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه” تقاضای صدور وضعیت دارایی متوفی را بنمایند تا از دارایی وی اطمینان حاصل نمایند. ضمن بررسی مدارک توسط شرکت بورسی، سهم الارث هریک از وراث طبق برگه انحصار وراثت محاسبه می شود و در فرم های خاصی برای شرکت “سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه” ارسال می گردد. در واحد انتقالات و اصلاحات شرکت “سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه” صحت تعداد سهام تعلق گرفته به هر وراث طبق برگه حصر وراثت بررسی و درصورت تایید عملیات انتقال سهام برای هریک از وراث در امور خدمات رایانه ای صورت می گیرد و گواهینامه نقل و انتقال سهام خود را دریافت می کنند.

تذکر۱: اگر وراث یکی از ورثه را به عنوان وکیل خود در این امر معرفی کرده باشند، سهام متوفی بین وراث تقسیم نمی شود و تمام سهام به وکیل انتقال می یابد.

تذکر۲: وکیل قانونی وراث، جهت تایید وکالتنامه، باید ظرف ۱۰ روز از تسلیم تقاضای تقسیم ارث، به همراه اصل وکالتنامه و مدارک شناسایی معتبر به واحد انتقالات و اصلاحات شرکت ” سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه” مراجعه کند. درغیر اینصورت، سهام مطابق حکم انحصار وراثت بین وراث تقسیم می گردد.

Edit Content

درآمد هر سهم یا به اختصارEPS، از تقسیم سود خالص شرکت پس از کسر مالیات، بر تعداد کل سهام شرکت محاسبه می ‌شود،P/E نسبت قیمت  سهم به درآمد هرسهم اعلام شده توسط شرکت است.

Edit Content

شرکت‌ها برای اجرای طرح‌های جدید و یا گسترش فعالیت‌های خود به منابع مالی جدید نیاز دارند. این وجوه به روش‌های مختلفی تأمین می‌گردد. یکی از شیوه‌های تأمین مالی، افزایش سرمایه است که در نتیجه آن تعداد سهام شرکت افزایش می‌یابد. برای افزایش سرمایه، هیأت مدیره در مجمع عمومی فوق العاده، علت افزایش سرمایه و شیوه به کارگیری و بازدهی مورد انتظار آن را شرح می‌دهد و در صورتی که سهامداران طرح توجیهی  هیأت مدیره را تصویب کنند، افزایش سرمایه اجرا می‌شود. انواع روش‌های افزایش سرمایه عبارتند از: ۱- افزایش سرمایه از محل آورده نقدی ۲- افزایش سرمایه از محل مطالبات ۳- افزایش سرمایه به روش جایزه (از محل اندوخته یا همان سود انباشته) ۴- افزایش سرمایه از محل صرف سهام (سلب حق تقدم از سهامداران) ۵- افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارائی‌های شرکت ۶- افزایش سرمایه به روش ترکیبی (آمیخته ای از ۲ یا چند روش قبلی).

Edit Content

اگر افزایش سرمایه از محل سود انباشته صورت گیرد، سهام جایزه به سهامداران تعلق می‌گیرد.

Edit Content

سود هر سهم به سهامداری تعلق می‌گیرد که در تاریخ برگزاری مجمع عمومی سالیانه شرکت، مالک آن سهم باشند.