- در هفته گذشته در بازارهای داخلی در برخی از بخشها شاهد افزایش و در برخی دیگر شاهد کاهش شاخصها بودیم. در بخش بازار سرمایه، طی هفته گذشته شاخص کل با افزایش ۳.۵% همراه شد و بر روی عدد ۱.۳۰۵.۴۹۵ واحدی قرار گرفت.
- دلار نیمایی ۱% افزایش داشت و به محدوده ۲۲۴.۰۰۰ ریال رسید و در مقابل دلار آزاد با ۱% کاهش به محدوده ۲۴۴.۰۰۰ ریال رسید.
- با توجه به کاهش قیمت دلار و همچنین طلا در جهان، قیمت سکه و طلا در داخل نیز کاهش پیدا کرد.
- شاخصهای سهام آسیا و آتی آمریکا به دلیل نگرانیها از پیامدهای اقتصادی محدودیتهای کرونایی سقوط کردهاند. سرمایهگذاران نگران تشدید فشارهای تورمی هستند. شاخص سهام MSCI آسیا و اقیانوسیه به پایینترین سطح قیمتی یک هفته اخیر سقوط کرده و شاخصهای سهام ژاپن و هنگکنگ بدترین عملکرد را داشتهاند. شاخص سهام S&P 500 برای اولین بار در چهار هفته گذشته سقوط کرده است.
- تقاضا برای اوراق خزانهداری آمریکا افزایش یافته و نرخ بازدهی اوراق خزانهداری ۱۰ ساله آمریکا به زیر ۱٫۳۰ درصد عبور کرده است.
- قیمت نفت در هفته گذشته با نوسان همراه بود، و نگاه ها به نتیجه مذاکره بین اوپک پلاس و امارات میباشد.
- قیمت طلا نیز در پی افزایش ارزش دلار با کاهش همراه بود، و پیش بینی ها نشان از عدم افزایش قیمت طلا در شرایط فعلی اقتصادی میدهد.
- در بخش کامودیتی ها، قیمت محصولات شیمیایی به ویژه پلیمرها در پی افزایش قیمت نفت، با افزایش قابل توجهی همراه بودند، اما قیمت محصولات فلزی با فراز و نشیب های زیادی همراه بود، و در این بین بهترین عملکرد مربوط به سنگ آهن بود.برای دانلود گزارش فوق از طریق لینک زیر اقدام فرمایید:<
دانلود بولتن هفتگی منتهی به ۲۵ تیر ۱۴۰۰
گروه مالی پیشرو و دانش محور با مجموعه متنوعی از خدمات فناورانه