- در هفته گذشته در بازارهای داخلی در برخی از بخشها شاهد افزایش و در برخی دیگر شاهد کاهش شاخصها بودیم. در بخش بازار سرمایه، طی هفته گذشته شاخص کل حدود ۳.۶% کاهش داشت و بر روی عدد ۱.۲۹۳.۲۳۷ واحدی قرار گرفت.
- دلار نیمایی با ۲% افزایش در محدوده ۲۴۲.۰۰۰ ریال و دلار آزاد نیز با ۱% کاهش در محدوده ۲۷۴.۰۰۰ ریال معامله شدند.
- قیمت سکه بدون تغییر در محدوده ۱۳۱.۹۰۰.۰۰۰ ریال و قیمت طلا نیز با حدود ۱% کاهش در محدوده ۵۶.۲۲۰.۰۰۰ ریال معامله شد.
- سهام های ایالات متحده و برخی از سهامهای بزرگ فناوری کاهش یافتند و دادههای جدید تورم هم افزایش بالای قیمتهای تولیدکننده را نشان داد. کامپوزیت نزداک با ۱.۱۴ درصد کاهش به ۱۵۲۳۷.۶۴ واحد رسید. اس اند پی ۵۰۰ با ۰.۷۵ درصد کاهش در ۴۶۳۴.۰۹ بسته شد.
- با بررسی دادههای کلیدی اقتصادی چین توسط سرمایهگذاران، سهام های اصلی چین در روز چهارشنبه کم نوسان بودند. کامپوزیت شانگهای ۰.۱۴ درصد افت کرد و شنژن تقریباً ثابت بود. با این وجود، شاخص هنگ سنگ هنگ کنگ در معاملات اولیه ۰.۴۲ درصد افزایش داشت.
- شاخص دلار در برابر ارزهای همتا ثابت ماند. شاخص دلار آمریکا در برابر سبدی از همتایان خود، در ۹۶.۵۰۴ واحد بود. ین ژاپن با ادامه روند کاهشی در ۱۱۳.۷۱ در هر دلار معامله شد. دلار استرالیا با اندکی تغییر در ۰.۷۱۰۶ بود.
- به دنبال انتظارات زیاد مبنی بر اینکه رشد عرضه از رشد تقاضا در سال آینده پیشی خواهد گرفت، قیمت نفت برای سومین روز کاهش یافت حتی با وجود اینکه سویه اومیکرون کرونا به اندازه انواع قبلی کووید-۱۹ محدودیت ایجاد نمی کند.
برای دانلود گزارش فوق از طریق لینک زیر اقدام فرمایید: